Om Göinge Naturtrim

– ett litet företag där vi alla delar passionen för trädgårdar och naturen runt oss

Göinge Naturtrim är ett litet företag med tre stycken anställda där vi alla delar passionen för trädgårdar och naturen runt oss.

Firman startades lagom till sommaren 2012 för att Philip inte hade något sommarjobb. Så han tänkte: ”Jag kan väl lika gärna starta eget företag och börja röja till olika markägare” och så blev det. Första året hjälpte hans pappa han med att bygga en låda att ha bakom en gammal traktor (Volvo BM 230 Victor) så att han kunde ta sig till jobbet med sin röjsåg, för han hade ju inget bilkörkort.

I början av 2015 så fick Philip ett erbjudande utav en bekant som drev en allservice med särskild inriktning på trädgårdsskötsel att köpa hans firma då han skulle lägga av och gå i pension.
I februari 2016 togs namnet Göinge Naturtrim från att inte ha haft ett riktigt företagsnamn innan.
Sedan har det rullat på och verksamheten har växt och styrt över till att allt mer riktas in mot trädgårdsskötsel till privatperson och skötsel av företags utomhusmiljöer.

När vi nu går in i 2017 års trädgårdssäsong är vi tre stycken anställda i Göinge Naturtrim och vi kommer att fortsätta att jobba för nöjda och återkommande kunder.

fullsizeoutput_1a41

Vill du bli kontaktad?